Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  «Нашбус»

Компанія «Нашбус» - лідер європейського ринку міжнародних пасажирських перевезень. А вже майже рік компанія працює і на українському ринку. Завдяки нам нині дістатися з України до Польщі та в зворотньому напрямку можна кожного дня. «Нашбус» розпочав свою роботу на Україні з 1 грудня 2016 року. Саме тоді автобус компанії здійснив перший рейс із української столиці Києва до польського міста Валбжих. Тоді і тепер європейський сервіс своїм клієнтам створює потужна команда однодумців, які двадцять чотири години на добу працюють на результат.

Автопарк компанії – сучасні та комфортабельні автобуси місткістю від 50 до 80 пасажирів. Комфортабельні не лише автобуси, а й сама поїздка. Окрім двох водіїв на борту працює стюардеса. Відтак чай та кава, прохолодні напої під час поїздки гарантовані. Також для комфорту пасажирів – важливі речі першої необхідності – туалет, якісний інтернет, кондеціонер та електророзетки.

Важливе правило компанії разом з кофмофртом - безпека пасажирів. Кожне пасажирське місце обладанане паском безпека, який робить дорогу ще спокійнішою та надійнішою. Наявність таких пасків – обовязкова умова та стиль роботи серйозних європейських перевізників.

Не менш важлива є технічий стан автобусів компанії. Відтак перед кожним виїздом на лінію механіки компанії ретельно оглядають технічний стан автобусу. Аналогічну перевірку справності здійснюють і після його поверенення до автопарку.

«Нашбус» користується великою популярністю та високою повагою у своїх клієнтів як українців так і поляків. За таку довіру компанія неймовірно вдячна своїм клієнтам і віддячує їм за це комфортними поїздками.

Дорогою з Києва до Валбжиха автобус проїжає Житомир, Рівне, Львів, Краків, Катовіце, Вроцлав, Свидницю. Важливо й те,що «Нашбус» зі столиці України їде із центрального автовокзалу і заїздить на автостанцію поряд із залізничним вокзалом. Та найголовніше – дістатися з української столиці до Валбжиха ви можете без жодних затримок та пересадок. Все це – задля максимальної зручності власних клієнтів.

Замовити квиток та скористатися послугами компанії «Нашбус» можна не лише телефоном, а й он-лайн. Витративши лише кілька хвилин пасажир самотужки може забронювати собі місце в атобусів та сплатити за нього безготівковим способом. Та найголоніше – квитки на «Нашбус» - за доступними цінами.

Компанія щоденно розвивається, вдосконалює та модернізує якість роботи як самого автопарку, так і маршруту. Адже «Нашбус» взяв за правило – передусім кофморт та безпека кожного пасажира,що обрав і активно користується полсугами компанії, що стала важливим гравцем на ринку міжнародних пасажирських перевезень.

Created date : 2017-10-31
Added by: «Нашбус»

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.